Βασικά Σημεία

  • Σίδηρος αίμης για καλύτερη απορρόφηση
  • Σύμπλεγμα βιταμινών Β και C, απαραίτητων
    στην αιμοποίηση
  • Χαλκός για την ταχύτερη απορρόφηση σιδήρου
    και την παραγωγή ερυθροκυττάρων
  • Μικρό μέγεθος δισκίου για εύκολη χορήγηση
Γιατί να δώσω HemoVet στο ζώο μου;

Το HemoVet ενισχύει την αιμοποίηση. Χορηγώντας το, θα βοηθήσετε το ζώο να αναπληρώσει γρηγορότερα τον όγκο αίματος που του χρειάζεται.

Πότε να δώσω HemoVet στο ζώο μου;

Ο κτηνίατρος σας είναι ο αρμοδιότερος για να σας ενημερώσει για όποιο πρόβλημα έχει το ζώο και πως θα το αντιμετωπίσετε. Οι κτηνίατροι συστήνουν το HemoVet σε ζώα με χαμηλό αιματοκρίτη, ανεξάρτητα από την αιτία που προκάλεσε το πρόβλημα.

Πόση ποσότητα να δίνω;

Στην ενότητα Δοσολογία θα βρείτε γενικές οδηγίες. Σε περίπτωση που το ζώο σας απαιτεί ειδική μεταχείριση (π.χ. χορήγηση άλλων φαρμάκων, ζώο που νοσεί κλπ.), συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας.

Υπερδοσολογία

Το προϊόν είναι ασφαλές ακόμη και στη χορήγηση κάποιας κατά λάθος μεγαλύτερης από την προτεινόμενη δόσης. Σε καμία περίπτωση, δεν προτείνεται η συστηματική υπερδοσολγία. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για την αύξηση της δόσης ή του χρονικού διαστήματος χορήγησης είναι ο κτηνίατρος που παρακολουθεί το ζώο.

Μπορεί το δισκίο να σπάσει στη μέση;

Κατασκευστικά, δεν υπάρχει πρόβλημα στην απορρόφηση του προϊόντος, αν το δισκίο κατατμηθεί. Πρακτικά όμως, το δισκίο είναι αρκετά μικρό και μπορεί να χορηγηθεί ακόμα και σε μικρόσωμα ζώα, χωρίς πρόβλημα. Εφ` όσον η αρχική δοσολογία είναι 1 δισκίο για 10 κιλά σωματικού βάρους, ένα ζώο 5 κιλών μπορεί να παίρνει 1 δισκίο κάθε δεύτερη μέρα.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search